ViaVital – Tie terveyteen

ViaVital – tie terveyteen

ViaVital Kiropraktiikka ja Terveyspalvelut on pitkän historian omaava korkealaatuinen kiropraktiikkaan painottava hyvinvointikeskus Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla. Vastaanottomme löytyvät myös Kulosaaresta sekä Kauniaisista.

Vaikka kiropraktiikka on se mistä olemme tunnetuimpia, palveluvalikoimaamme kuuluvat myös hieronta sekä erilaiset terapiapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti miellyttävän asiakaskokemuksen. Siksi meille palvelun laatu on muutakin kuin vain yksilöllinen ja tehokas hoito sekä onnistunut lopputulos. Tiloissamme on panostettu asiakkaan viihtyvyyteen ja rentoutumiseen.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia.

Tutustu tiimimme jäseniin

Simo Poutanen

Kiropraktikko, D.C, MChiro

Simo Poutanen 

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Tavoitteeni on muuttaa tapaa, jolla omaan terveyteen usein suhtaudutaan. Pääpaino olisi hyvä olla terveyden ylläpitämisellä, ei niinkään erilaisten jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoidossa. Siihen kiropraktiikka on erinomainen hoitomuoto.”

Simo on pitkän linjan kiropraktikko, jolla on vuosien kokemus kiropraktiikan parista. Hänelle on tärkeää ihmisten hyvinvointi ja elämänilon palauttaminen kipuilevaan kehoon. Hänen näkemyksensä mukaan meidän kaikkien olisi hyvä ajatella kehonsa hoitoa enemmän terveyden ylläpitona kuin jatkuvasti uusiutuvien vaivojen hoitona. Tätä ajattelumallia tukemaan hän perusti ViaVitalin vuonna 2010.

”Kun keho on ensin hoidettu kerran kunnolla terveeksi, on saavutetun terveyden ylläpitäminen helpompaa kun sitä huolletaan oikein.”

Simo tutkii ennen kaikkea kehon liikkuvuutta ja ryhtiä, pyrkien saamaan nämä optimaaliselle tasolle. Hänen hoitotyylinsä on nopea ja usein ihmiset hämmästyvät, miten tuloksia nähdään jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Taustaa:
Koulutus: Master of Chiropractic, University of South Wales 2009
Harrastukset: Valokuvaaminen eri puolilla maailmaa sekä liikunta kuntosalilla ja sen ulkopuolella

Simon ajanvaraukseen

Simon tavoittaa puhelimitse numerosta 050 431 0000

        

Joona Konga

Kiropraktikko, D.C, MChiro

Joona Konga

Kiropraktikko, D.C. , MChiro

"Ihmiset ovat saaneet avun luotani hyvin erityyppisiin vaivoihin. Parhaiden hoitotulosten kannalta onkin tärkeintä, että hoitosuunnitelma tehdään aina yksilön omien tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti."

Joona on suorittanut Master of Chiropractic – tutkinnon University of South Walesin yliopistossa, josta valmistui kesällä 2014. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston klinikalla. Joonalla on lisäksi taustalla hierojan koulutus Suomen Urheiluhierojaopistosta vuodelta 2009.

”Ensikerran tutustuin kiropraktiikkaan itse potilaana, kun kävin hoidattamassa jalkapalloharrastuksen aiheuttamia pitkäaikaisia selkäongelmiani, joihin en ollut saanut apua muualta. Omakohtaisten hyvien kokemusten kautta kiinnostuin alasta, ja myöhemmin löysin itsenikin koulun penkiltä”.

Joonan näkemyksen mukaan kestävien hoitotulosten kannalta on tärkeää, että hoidon tavoitteena ei ole ainoastaan kivun poistaminen, vaan koko kehon toiminnan optimointi. Hoitosuunnitelman tulee aina olla potilaskohtainen, ja määräytyä yksilön tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti.     

Joonan harrastuksiin kuuluu urheilu sekä matkustelu, jotka hän kokee tärkeäksi oman kehon- ja mielen hyvinvoinnin kannalta.

› Joonan ajanvaraukseen

        

Marianna Heikkinen

Kiropraktikko, MSc, D.C

Marianna Heikkinen

Kiropraktikko, MSc, D.C

Marianna on suorittanut viisivuotisen Master of Chiropractic –tutkinnon Anglo-European College of Chiropractic (AECC) yliopistossa Englannissa, valmistuen kesällä 2016. 

Tutkintoon sisältyi kahden vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston potilasklinikalla, jonka aikana Marianna toimi kiropraktikkona myös paikallisen rugby-joukkueen huoltojoukkueessa. Marianna päätyi alalle omakohtaisen kokemuksen kautta: ”Tiedän kuinka turhauttavaa on kärsiä pitkäaikaisesta vaivasta johon ei tunnu mistään löytyvän apua. Ensimmäinen kerta kiropraktikolla oli niin vakuuttava, että halusin heti tietää aiheesta enemmän. Tiedonjano vei niin pitkälle, että 10 vuotta myöhemmin valmistuin itse kiropraktikoksi ja saan nyt auttaa muita samassa tilanteessa olevia joka päivä!” Aikuisten lisäksi Marianna hoitaa myös perheen pienimpiä, ja hänellä on erikoisosaamisena lapset vauvasta teiniin sekä äidin raskauden aikainen ja -jälkeinen hoito.

Englannissa asuessaan Marianna työskenteli kiropraktikkona Bournemouthin yliopiston imetysklinikalla, ja Suomeen paluun jälkeen hän on kouluttautunut myös imetysohjaajaksi. Lisäksi hänellä on erityisosaamista vauvan kireän huuli- ja kielijänteen, sekä äidin raskaudenjälkeisen vatsalihasten erkauman hoidossa. Kokonaisvaltainen hoito on Mariannalle tärkeää, ja hän antaakin mielellään kuntoutusohjeita ja -harjoitteita tukemaan kiropraktisen hoidon tuloksia. Vapaa-ajallaan Marianna harrastaa mm. Hot joogaa, jota suositteleekin lämpimästi kaikille!

Puh. 050 538 8808

› Mariannan ajanvaraukseen

        

Sonja Järvisalo

Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja

Sonja Järvisalo

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Sonja on valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2009.

Aktiivisen tanssin harrastamisen myötä kehon kanssa työskentely on ollut pienestä pitäen osa Sonjan elämää, mutta vasta vuosikausia jatkuneet polvikivut pakottivat todella syventymään kehonhuollon maailmaan. Ravattuaan vuosia eri lääkäreillä Sonja löysi lopulta avun vaivoihinsa oikeanlaisesta lihashuollosta ja manuaalisista hoidoista. Omat kipunsa selätettyään Sonja kiinnostui alasta niin paljon, että päätti kouluttautua hierojaksi.

Tanssi ja oman kehon kanssa työskentely ovat edelleen osa arkea, sillä Sonja on toiselta ammatiltaan fyysiseen teatteriin erikoistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja. Näin ollen hyvinvoinnista huolehtiminen myös esiintyvän taiteilijan näkökulmasta on tullut tutuksi.

Ennen ViaVitalia Sonja on työskennellyt Unitas terveyspalveluissa, Hierontaiatroksessa sekä Fine&Dandyssa. Sonja on myös ollut työharjoittelussa HJK:n ja HIFK:n miesten peleissä ja harjoituksissa. Sonja pyrkii hyvän hieronnan lisäksi antamaan realistisia vinkkejä,joilla asiakkaat voivat parantaa hyvinvointiaan omassa arjessaan.

Sonja tekee pyydettäessä myös yrityskeikkoja.
Sonja vastaanottaa ViaVitalissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, sekä sopimuksen mukaan viikonloppuisin.
Puh. 050 3823 451

› Sonjan ajanvaraukseen